Ga naar de inhoud

Recorder Studio De opname applicatie

Een robuust opnamehulpmiddel ontworpen om elk detail van uw vergaderingen vast te leggen, met geavanceerde metadata-integratie en mogelijkheden voor nabewerking.

Logo recorder studio

Recorder Studio zet een nieuwe standaard in professionele opnames en biedt een krachtige en intuïtieve oplossing voor het vastleggen van audio en video in omgevingen met hoge inzet.
Belangrijkste voordelen:

Schaalbaar en veilig:** Of u nu een zelfstandige oplossing nodig hebt of controle over meerdere kamers, RecorderStudio schaalt naar uw behoeften, met robuust beheer van bewaartermijnen en beveiligingsfuncties.

Ongeëvenaarde stabiliteit:** Aangedreven door een Linux-gebaseerd platform, biedt RecorderStudio ongekende betrouwbaarheid, zodat uw opnames veilig en ononderbroken zijn.

Universele toegankelijkheid:** Als een webgebaseerde oplossing werkt het naadloos op Chrome, Firefox en Edge, wat flexibiliteit en gebruiksgemak biedt.

Uitgebreide opnamemogelijkheden:** Leg audio en video vast van meerdere kanalen, ondersteund door een breed scala aan ingangen, waaronder Dante, AES 67, SDI, HDMI en line-in.

24-uurs opnamen:** Ontworpen voor continu gebruik, ondersteunt het lange opnameduur, perfect voor lange vergaderingen of evenementen.

Geïntegreerd met toonaangevende systemen:** Maakt moeiteloos verbinding met topconferentiesystemen zoals Televic Cocon, MVI, Confero 360, Shure en Bosch.

Realtime bewerking:** Biedt live afspeel- en trimfuncties, zodat u onderweg opnames kunt bewerken.

Flexibele exportopties:** Exporteer uw opnamen in verschillende formaten, inclusief metadata, zodat ze compatibel zijn met uw workflow.

Recorder studio
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.